Morvea.dk

Om os

Morvea er den perfekte blog, til dig der gerne vil spare penge. Vi laver artikler der både giver dig sparetips og konkrete rabatter.

En objektiv blog, der hjælper dig som ung med at få overblik over økonomien.

Følg os
Morvea er startet med den vision om at unge nemmere skal kunne forstå deres økonomi. Sådan nogle helt almindelig og kedelige hverdags ting, som vi alle burde kunne. Desværre underviser folkeskolerne ikke i økonomi eller skat. Derfor kan du på vores blog læse om forsikringer, skatte fradrag og meget mere!
 
Er du iværksætter kan du også få glæde af vores blog. I vores arikel serie ”Webshop Guiden”, kan du lære hvordan du starter din egen webshop. Udover det er der selvfølgelig også rabatter og sparetips, for danske unge iværksættere.
Projects Done
0 +
Happy Clients
0 +

En blog af unge til unge

Vi har samme ønske som dig, vi vil nemlig også forstå vores økonomi bedre.

Bag Morvea’s artikler er vi 2 brødre, Victor og Magnus Pahuus Petersen. De har begge i flere år været iværksættere, og arbejdet med bl.a. Webshops. Ligesom alle andre unge, så fylder økonomien i vores hoved. Derfor er vores mission at skrive artikler der gør dig mere tryg, når du høre udtryk som ”forskud opgørelse” eller ”forsikrings police”. Vi gennemgår de typiske ting du som ung vil skulle tage stilling til, når du skal flytte hjemme fra.

Vi er eksperter.. på livet

Selvom vi stadig er unge, mener vi at vores artikler kan hjælpe dig til at forstå din økonomi bedre. Vi har flyttet hjemmefra, skiftet bank og startet virksomhed. Derfor har vi allerede været igennem de ting, du formentligt skal igennem når du skal flytte hjemmefra. Vi er ikke eksperter, i hvert fald ikke på andet end livet. Ligesom alle andre unge, har vi allerede begået et hav af fejl. Derfor vil du altid kunne læse objektive artikler her på siden, da vi ikke ligger skjul på vores fejl. Vi sørger vi altid for at tjekke vores kilder for deres fakta og tal. Derudover har vi eksperter som vil gæsteblogge, som kan give dig konkret indsigt i bestemte emner.